avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare cuantum alocatie de sustinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare cuantum alocatie de sustinere a familiei

Am o intrebare pt cei care lucreaza in domeniu sau pentru cei care s-au mai confruntat cu astfel de situatii.Am un copil sub intretinere care beneficiaza atat de alocatie cat si de alocatia de sustinere a familiei(alocatia complementara) fiind incadrata ca alocatie monoparentala deoarece nu sunt casatorita.In urma cu 3 luni aceasta a fost modificata din alocatie monoparentala(1parinte-1copil) in alocatie complementara pe familie(2parinti-1copil) reducandu-se cuantumul de la 107 lei la 82 , eu fiind in continuare o persoana necasatorita insa copilul este recunoscut si este trecut cu ambii parinti. Cei de la social din cadrul primariei au spus ca legea 277/2010 considera familie inclusiv uniunea consensuala si spune ca tatal copilului ar figura cu domiciliu la adresa mea , ma rog nu stiu prin ce mijloace deoarece nimeni de la primarie nu vor sa-mi dea nici un detaliu.Pot sa va spun ca acest lucru s-a intamplat dupa ce am avut niste divergente cu unii salariati din cadrul primariei iar acestia au considerat sa se razbune.Pot sa mai adaug ca sunt o persoana cu dizabilitati grad accentuat si nu beneficiez de nici o facilitate din partea primariei,inclusiv ancheta sociala care din cate stiu se face la domiciliu refuza sa se deplaseze si sunt nevoita sa merg cu taxi pe care l platesc din banii mei.Am incercat sa vorbesc la AJPIS si mi s-a comnicat ca este dispozitie de primar si sa ma adresez la primarie.As dori daca cineva este in masura sa-mi dea cateva sfaturi cu privire la aceasta situatie si chiar eventual unde ma pot adresa pt o eventuala plangere.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: simonarosu90 , utilizator 21:19, 7 August 2017
chiar nu s-a confruntat nimeni cu aceasta situatie? Nu se poate gasi o solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara patrasescu_ionica patrasescu_ionica baiat si fata cu varsta cuprinsa intre 19 si 18 ani care au un copil impreuna locuiesc imprimieuna nu sunt casatoriti legitim copilul este recunoscut de tata, ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefanbb stefanbb buna ziua pot sa primesc alocatie complementara daca avem subventia pe suprafata pe un hectar si 22 arii?acum sunt in concediu post natal inainte eram ... (vezi toată discuția)
Complementara cris34 cris34 buna ziua.eu astazi am fost la primarie...am depus dosarul pentru complementara in ianuarie2011.am primit abia luna trecuta...pe 2 luni,cred caci nu se ... (vezi toată discuția)