Am o intrebare pt cei care lucreaza in domeniu sau pentru cei care s-au mai confruntat cu astfel de situatii.Am un copil sub intretinere care beneficiaza atat de alocatie cat si de alocatia de sustinere a familiei(alocatia complementara) fiind incadrata ca alocatie monoparentala deoarece nu sunt casatorita.In urma cu 3 luni aceasta a fost modificata din alocatie monoparentala(1parinte-1copil) in alocatie complementara pe familie(2parinti-1copil) reducandu-se cuantumul de la 107 lei la 82 , eu fiind in continuare o persoana necasatorita insa copilul este recunoscut si este trecut cu ambii parinti. Cei de la social din cadrul primariei au spus ca legea 277/2010 considera familie inclusiv uniunea consensuala si spune ca tatal copilului ar figura cu domiciliu la adresa mea , ma rog nu stiu prin ce mijloace deoarece nimeni de la primarie nu vor sa-mi dea nici un detaliu.Pot sa va spun ca acest lucru s-a intamplat dupa ce am avut niste divergente cu unii salariati din cadrul primariei iar acestia au considerat sa se razbune.Pot sa mai adaug ca sunt o persoana cu dizabilitati grad accentuat si nu beneficiez de nici o facilitate din partea primariei,inclusiv ancheta sociala care din cate stiu se face la domiciliu refuza sa se deplaseze si sunt nevoita sa merg cu taxi pe care l platesc din banii mei.Am incercat sa vorbesc la AJPIS si mi s-a comnicat ca este dispozitie de primar si sa ma adresez la primarie.As dori daca cineva este in masura sa-mi dea cateva sfaturi cu privire la aceasta situatie si chiar eventual unde ma pot adresa pt o eventuala plangere.Va multumesc.
Complementara
cris34
buna ziua.eu astazi am fost la primarie...am depus dosarul pentru complementara in ianuarie2011.am primit abia luna trecuta...pe 2 luni,cred caci nu se ... (vezi toată discuția)