am primit citatie pt dizolvare firma in contracditoriu cu registrul comertului,intrucit nu am depus bilantul la timp.
precizez ca l-am depus dar mai tirziu. ce mi se poate intimpla,si cum sa formulez intimpinarea.multumesc
Aparati-va exact asa cu ai spus: ati depus bilantul contabil dar mai tarziu!
Anexati la intampinare copie dupa bilantul depus cu numarul de inregistrare!
B-)
SUCCES!
=D>
Foarte surprinzator, cum ONRC s-a grabit sa ceara dizolvarea societatii dvoastra! Pentru ce an nu ati depus bilantul si cu ce intarziere? Sunt firme cu probleme care intentionat nu depun bilantul, in speranta ca vor fi radiate din acest motiv. In practica ONRC se dizolva societatile care nu au depus bilantul in ultimii 3 ani. Chiar daca, potrivit legii, administratorii firmelor au obligatia sa depuna o copie a situatiilor financiare anuale, in termen de cel mult 15 zile de la data adunarii generale prin care sint aprobate, nu multi agenti economici se grabesc sa o faca. Iar ONRC nu are interesul sa dizolve societatile. Exista aceasta "graba", daca o persoana interesata, printre care se enumara si ONRC, solicita dizolvarea societatilor comerciale care nu au depus in 60 de zile bilantul. Puteti pina la dezbaterea pe fond a cauzei, sa remediati deficientele prin depunerea dovezii depunerii bilantului si nu ar trebui sa va faceti griji!
Ajutor urgent
ccoco
buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl
Z.A.G.
Buna ziua. Am fost asociata si administrator (am detinut 50% din partile sociale si puteri depline) impreuna cu fostul meu sot intr-un SRL . Dupa divort am ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma
Mara Ionescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)