avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aerisire apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aerisire apartament

Buna, as avea o intrebare. Cat de legal este aerisirea apartamentului tinand deschis usa de la intrare si pe casa scarii sa simta toti vecinii mirosul "placut " de la vecinii cu pricina.

Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: Karola.Abigel , utilizator 22:44, 6 August 2017
Asupra legalitatii este competenta a se pronunta numai instanta de judecata
Este o practica des intalnita in multe blocuri ca anumite bucatarese pentru a-si proteja apartamentul si bunurile,inteleg sa deschida usa de acces pentru a asigura ca mirosurile sunt degajate in partea comuna de imobil
Este o atitudine lipsita de respect si de cei 7 ani de eventuala educatie
Asociatia de proprietari prin reprezentantii sai legali pot prevedea prin regulamentul de ordine interioara diferite norme de convietuit in comun
Aceasta femeie are usa la bucatarie sa nu iasa mirosu de mancare in casa ei si are geam in bucatarie si plus ca nici odata nu am simtit miros in afara de naftalina umezeala si putoare din pacate...ca mai sunt si altii 5-10min inteleg da nu toata ziua si tot mirosul se simte mirific la et4...ar tr aa se poata sesiza aceasta prb dar inca nu stiu exact unde
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
Karola.Abigel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Usa deschisa garsoniera trancemaster trancemaster Buna seara am o intrebare stau la parter in bloc anl si am fost avertizat de politie ca nu am voie sa stau cu usa deschisa intredeschisa deoarece mirosul de ... (vezi toată discuția)
Sufragerie transformata in bucatarie si mirosul este la vecin air-is air-is Buna ziua, Locuiesc intr-un ap cu 2 camere bloc nou, vecinii de sub mine au facut cateva modificari apartamentului, mai exact sufrageria au transformat o in ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)