Buna ziua!
M-am inteles cu o societate din Zalau sa imi aduca 2 masini din Italia la pretul de 800 euro cu tva inclus .
Eu sunt Intr. Ind .
Cand a ajuns respectivul patron la masini mi-a fortat mana sa mai pun 20 euro la transport .
Am acceptat deoarece masinile erau programate la transport si plateam altfel penalitati mai mari .
Au ajuns masinile in tara patronul mi-a mai cerut 132 euro in plus motivand ca pretul initial era fara tva ( minciuna)
Una din masini mi-a lasat-o intr-un peco din Oradea iar a doua a ascunso pe o strada din Oradea santajandu-ma sa ii achit si restul de 132 euro pentru a imi preda masina ..
Am achitat - era tarziu si nu aveam pofta de scandal si cu greu am recuperat masina (am fost si la politie)
Acum : mi-a emis factura pe Intr. Ind. in euro
Am achitat prin BT24 din contul PERSONAL DE EURO - suma integral in euro .
1. Ce sa fac acum sa imi recuperez cei 132e +20 e care i-am achitat santajat fiind..:(
2. E corecta plata/incasarea in euro pe teritoriul Romaniei ?? (s-a facut intre conturi de euro )
Precizez ca nu am avut nici un fel de intelegere scrisa cu respectiva societate - totul fiind doar telefonic - am ales-o pentru ca ma grabeam sa aduc masinile si am acceptat chiar si sa ma deplasez la Oradea dupa ele ..