Buna seara
Am cumpărat o masina,acum o luna,3 săptămâni nu am fost in țara,am fost sa-i fac itp-ul ,mi-a fost refuzat si pe lângă asta mi-a spus domnul de acolo "domnișoara ai mare noroc ca mai ești in viața" -la masina sta sa-i sara roata iar in timpul ce-am condus-o am fost plecată din bucuresti,autostrada,serpentine,+ am avut copil de 2 ani in masina!!! Reparația ar costa 5-600 e,ceea ce face prețul plătit pt masina exagerat!(1.500e Ford ka din 2002) domnul de la care am cumpărat-o spune ca nu știa dar el a făcut ceva reparații+schimbul de roti,ceea ce face greu de crezut faptul ca n-ar fi știut!ce pot face,in condițiile in care m-a prostit la prețul mașinii + mi-a pus viața in pericol!!( asta ma enervează cel mai rău) va multumesc
Initial incercati sa solutionati amiabil cu vanzatorul
Daca nu reusiti solutionare amiabila,analizati oportunitatea promovarii unei actiuni in instanta pentru care este de preferat sa contactati persoana specializata
Multumesc pentru răspuns,am încercat cu domnul o soluție amiabila dar nu mai Răspunde,consider și asta un răspuns.unde i-as putea face plângere și mai ales unde as putea găsi un avocat din oficiu?n-am fost niciodată intr-un tribunal,n-am avut niciodată de-a face cu așa ceva..multumesc încă odată
De ce nu ati verificat-o inainte de perfectarea actelor si plata pretului? Pe de alta parte, ce va asteptati sa fie? Ati cumparat pana la urma un Ford Ka vechi de 15 ani la pretul de 1500 euro...
De reparat este clar ca nu merita, poate reusiti sa o dati undeva la dezmembrari sa mai recuperati din bani.
Avocat din oficiu nu primiti pentru asa ceva.
De proasta,d-aia! Am fost cu un mecanic dar acum ma gândesc ca s-au inteles,am auzit ca se poarta..la dezmembrări mi s-au oferit 10 mil,deci..mai bine o repar. Dar nu este nici o posibilitate sa se anuleze vânzarea sau sa plătească el reparația?! Nu este si asta înșelăciune ceva?! Multumesc
Expertiza auto
doomy852
Buna seara,
Caut un expert judiciar pentru a face o expertiza la o masina second pe care am cumparat-o in urma cu un an ca fiind neaccidentata si fara vicii ... (vezi toată discuția)