avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG

Cum se poate afla daca sunt posturi scoase la concurs in judetul in care vrei sa fii repartizat??? se poate afla inainte de a intra la SNG sau doar dupa examenul final???:">
Cel mai recent răspuns: ellaolga , utilizator 23:19, 8 Ianuarie 2010
Scoala inainteaza optiunile cursantilor pe parcursul scolii si judetele unde cursantii vor sa mearga pastraza locuri pentru acestia.Posturi sunt peste tot mai ales ca este o reala lupta pentru cursantii SNG avand in vedere pregatirea temeinica pe care o au.
P.S s-au scos iar posturi la concurs, inscrieri pana pe 18 ian 2010
vezi mai multe aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier buburuzzzza buburuzzzza Subiect: Nelamurire! Buna ziua! sunt studenta in anul 3 la drept si as dori sa intreb,pentru grefieri,scoala se face doar la Bucuresti?este necesar prezenta ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cum ajungi grefier? andraaa02 andraaa02 Bună ziua! Aș avea câteva nelămuriri legate de profesia de grefier. Din câte am înțeles, există două posibilități de accedere în această profesie: ... (vezi toată discuția)