avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Eu am locuinta ANL pe numele meu in chirie si venitu meu pe acte ii mai mare ca a sotului. Ce trebuie sa fac sa ramana bebelusu la mine? Bebelusu are 11 luni si inca este alaptat.
Cel mai recent răspuns: Alex2016R , utilizator 15:31, 7 August 2017
Un proces de divorţ durează suficient de mult. Dacă aţi început deja procesul, faceţi o cerere pe Ordonanţă preşedinţială, prin care să cereţi domiciliul copilului la dvs. În baza situaţiei că mai alăptaţi, aveţi un argument în plus pentru stabilirea domiciliului copilului la dvs, pe lângă vârsta fragedă a copilului, venitul dvs. şi locuinţa, bănuiesc că dvs. vă ocupaţi mai mult de bebe.
În general, acestea sunt aspectele avute în vedere la stabilirea domiciliului minorului.
Numai eu ma ocup de bebe. Tatal lui este mai mult plecat. Din partea lui nu am aproape nici un ajutor.
Pe ce baza se da domiciliu la tata?
Pe bază de PCR :)
Scuze dar nu stiu ce inseamna PCR. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Elena 14 Elena 14 Buna ziua,sunt casatorita si am un bebe de 4 luni de zile,relatia cu sotul nu este prea buna si as fi interesata ce se poate intampla cu bebe in caz de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului ... R_oxy23 R_oxy23 Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului meu. Copilul are 10 luni. Întrebarea mea este ce șanse am ca copilul meu sa nu locuiască ... (vezi toată discuția)