avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog urgent! declaratie de asigurare C.A.S.A.O.P.S. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog urgent! declaratie de asigurare C.A.S.A.O.P.S. N.A.J.

Buna ziua, avem un angajat care are medic de familie ce apartine de C.A.S.A.O.P.S.N.A.J, ar dori sa duca un formular solicitat acolo odata angajat, ce refuza sa fie semnat de contabil. Procedeaza corect contabilul nesemnandu-l?
Ca eu inteleg ca exista un fond unic al asigurarilor sociale...unde se vireaza pentru toti angajatii si pt.acesta ei isi trag contributia tot din fondul national, fara sa deranjeze angajatorul cu ceva....
Cel mai recent răspuns: Madalin Barnea , Avocat 16:17, 7 August 2017
Chiar si in eventualitatea in care l-ar deranja pe angajator, acesta nu poate sa refuze, pentru ca nu are dreptul de a impune unui salariat apartenenta la o anumita casa de asigurari sociale de sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cmedical, platita sau nu! floribell floribell Am un salariat care este in C.Medical platiti de la FNUASS inca din luna iulie(C Medical , Neoplazii...) Cf. Art.34din L.158(modificata prin OU 36/2010)Suma ... (vezi toată discuția)
Plata concediu risc maternal Ana Mariaa Ana Mariaa Bună ziua, am si eu o nelămurire, sunt pe risc maternal si aș vrea să știu dacă riscul maternal se plătește? De cine si cum se procedează? (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru pfa pit_dorina pit_dorina daca sunt pensionar si detin un pfa cu norma de venit trebuie sa depun declaratie la casa de pensii si sa platesc contributia de 5.5% multumesc! (vezi toată discuția)