avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Referitor la update-ul din 7 august la articolul cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Referitor la update-ul din 7 august la articolul cu taxa auto

Buna ziua. Am o intrebare referitoare la articolul dumneavoastra: www.avocatnet.ro/content/art...

Am dat in judecata in urma cu doua luni pentru recuperarea unei taxe de poluare, dar inca nu am primit termen de judecata. Daca acum s-a simplificat procedura si exista acest formular, dar eu am depus actele la tribunal, mai pot solicita recuperarea ei prin acest formular la ANAF sau trebuie sa astept judecarea in instanta?

Formularul direct la ANAF se aplica si in cazul taxelor ce au depasit termenul general de prescriptie de 3 ani?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare doru6 doru6 Mama a cumparat masina in mai 2007 si ar vrea sa dea statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare. Nu stim insa cum sa procedam. Am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa pe poluare MaraMarinescu MaraMarinescu Am dat in judecata Ministerul Finantelor si Administratia Fondului pt.Mediu solicitand restituirea taxei pe poluare, taxa achitata in martie 2009. La prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare auto in leasing - 45 de zile s-au facut un an! raduman raduman Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu recuperarea taxei pe poluare platita unei firme de leasing in urma cu un an, taxa ce inca nu am ... (vezi toată discuția)