avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente eliberate la sfarsitul perioadei de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente eliberate la sfarsitul perioadei de preaviz

Buna ziua!
Ce documente este obligat angajatorul sa elibereze angajatului, la sfarsitul perioadei de previz?
Aceste documente se elibereaza la cererea expresa a angajatului, sau angajatorul le elibereaza din oficiu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 7 August 2017
La terminarea perioadei de preaviz,angajatorul trebuie sa elibereze:
-decizia de incetare
-adeverinta de vechime
Se dlibereaza la solicitarea scrisa a salariatului, conform art.34 alin.5 C.mun. si art.8 din HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ciubotarudan ciubotarudan La incetarea unui CIM pe perioada determinata , angajatorul este obligat sa emita o adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca pentru perioda contactului ... (vezi toată discuția)
Demisie la zi otiliap otiliap buna ziua in cat timp de la depunerea demisiei la zi conf art 81 alin 8 trebuie sa primesti de la angajator actele de lichidare? angajatul ce obligatii mai ... (vezi toată discuția)
Demisie cu renuntare la salariu Vasilateanu Vasilateanu In perioada 01.06 - 13.06.2014 am fost angajat al unui SRL. La data de 13.06.2014 am formulat demisia si ca sa pot pleca fara sa stau in preaviz am convenit cu ... (vezi toată discuția)