avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pieton accidentat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pieton accidentat

Buna.
Am accidentat un pieton pe Centura Bucurestiului. Mentionez ca nu aveam viteza, nu consumasem alcool. In urma impactului, nu a patit nimic vizibil, s-a ridicat singur. Am chemat politia, am spus ce s-a intamplat si am fost lasat sa plec, politistul spunand ca o sa fiu chemat pentru declaratii. Intrebarea mea e, ce pot sa patesc? O sa imi fie suspendat permisul? Pietonul poate depunde plangere impotriva mea?
Poate depune plangere, dar daca nu are retinute in CML peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, consecinte dangabriel84 dangabriel84 ce patesc (ca sofer) daca fac un accident in care sint ranite usor una sau mai multe persoane. fara sa consum alcool su alte substante interzise si fara sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima pe trecerea de pietoni silviuloghin silviuloghin Salut, Am fost implicat intr`un accident rutier cu victima... accidentul s-a produs in apropierea unei intersectii semaforizate.. ma deplasam cu o viteza de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)