avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna,
Am cumpart o casa la care se ajunge prin intermediul unui drum de servitute lat de 4 m ( conform cf ). Intrarea pe acest drum are doar 3 m, restul pana la 4 m fiind ocupat de poarta vecinului. Este obligatoriu ca intrarea pe acest drum sa respecte 4 m sau sunt suficienti cei 3 m cum este acum. Daca nu, este obligatia vecinul sa mute poarta?

Multumesc
Daca isi muta poarta, da. Daca nu, nu am cum sa fac de 4 m.
In acest caz actionati conform cu postarea de Luni, 7 August 2017, 21:30.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Se pare ca nu exista alta solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin in mediu urban - acces auto si alte cateva probleme andreifuf andreifuf Am cateva probleme cu vecinul meu. Locuiesc in Bucuresti sector 3. Situatia e astfel: am un teren cu casa, cu acces la drum public. Langa mine am un vecin, cu ... (vezi toată discuția)
Construire gard - vecin recalcitrant buna ziua, va cer ajutorul ... Lilica Enache Lilica Enache Construire gard - vecin recalcitrant Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o problema, deoarece dorim ca totul sa fie cat mai legal. Am cumparat un teren ... (vezi toată discuția)
Amenajare drum de acces coproprietari Bbz Bbz Buna ziua, Avem un lot de casa si o cota indiviza dintr-un drum de acces impreuna cu alti 6 coproprietari ai acestui drum. In acest moment drumul este ... (vezi toată discuția)