avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins din cauza inconstientei mele !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins din cauza inconstientei mele !

Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu 2 baieti si o fata. Unul dintre ei a intrat in vorba cu mine intrebandu-ma daca am sa-l ajut cu un focbricheta)iar raspunsul meu a fost da. Urmand ca in cele din urma el si-a scos tigara facuta si ma intrebat daca vreau si eu, ne fiind consumator raspunsul meu a fost negativ. in cele din urma am intrat in vorba cu el in legatura strict doar cu problema masinii. din vorba in vorba el a scos 2 rasnite si o rola de ocb si le-a lasat pe scaunul din fata a masinii mele. eu nu am dat important. dupa o perioada de timp el a primit un telefon si sa speriat. sa urcat in masina si a plecat. iam zis sa le ia el mia raspuns lasa ca mi le dai tu. Harbar nu aveam cei in capul lui. indreptandu-ma spre casa am fost oprit de o patrula de politie. ei mau perchezitionat gasind asupra mea cele 2 rasnite si rola de ocb. M-au luat cu ei la sectie dand o declaratie si sustinadumi cele intamplate nefiind consumator si a fost doar lipsa inconstienta asupra mea.Mi-au intrebt daca am consumat si sa mergem sa-mi ia analize. eu l- eam raspuns ca da mergem sa-mi ia analize ca nu am nici o treaba si nu ma-u mai dus. A ramas ca ei sa ma contacteze. Una dintre rasnite continea o mica cantitate de maryhuana pe fund cum a trecut prin sata nici vorba de cantitati mari. Rola de ocb si rasnita goala au lasato pe masa dar cealalta au puso intr-un plic alb si ziceau ceva de amprente. A-si dori sa aflu in situatia incare eu sunt nevinovat si pot dovedi lucrul acesta prin analize de sange. La ei nu am nici o amenda niciodata nu am facut scandal nu inregistrez cu nimic. La ce sa ma astept pe viitor ? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 20:36, 18 August 2017
Trebuie sa va pregatiti foarte bine strategia apararii, in cazul in care nu sunteti consumator si ati fost depistat cu droguri, in functie de rezultatul expertizei, riscati sa fiti acuzat de infractiunea de trafic de droguri de risc si de mare risc.
Dar daca eu nu sunt vinovat nu am treaba cu asa ceva :( ?
Cand am plecat de acolo l-am intrebat pe politai la ce sa ma astept sau ce sa fac. El mi-a raspuns cat de cuminte o sa fiu si cat de sincer o sa fiu !
Zilele astea stau si ma gandesc la toate nebuniile ! O sa fiu arestat ?:(
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
Paulbpl, utilizator
Politistii au intocmit un PV de constatare a infractiunii flagrante, care constituie actul de sesizare al organului de urmarire penala. Organul de UP v-a incepe urmarirea penala in rem. S-au retinut probele si s-au trimis spre expertiza.
Expertiza are ca scop stabilirea naturii si concentratiei produsului sau substantei descoperite cu ocazia flagrantului.
Daca substantele sau produsele examinate sunt droguri, se va dispune continuarea efectuarii urmaririi penale si impotriva dvs, cand veti capata calitatea de suspect.
In concluzie, trebuie sa va asteptati sa fiti citat de DIICOT.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
''cand veti capata calitatea de suspect''. Cum se ajunge la asa ceva ?
Paulbpl a scris:

''cand veti capata calitatea de suspect''. Cum se ajunge la asa ceva ?

V-am mai spus, daca in urma expertizei rezulta ca substantele sau produsele gasite in autoturismul dvs sunt droguri.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa detinere droguri de risc Sorinsers Sorinsers Buna, la data de 13 dec 2017 am fost perchezitionat in casa si masina la ora 8 dim de catre 2 mascati S.A.S. Si 3 comisari diicot,in masina avea 3-4 grame si ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)
Consum + posesie de cannabis fatgirlscantswim95 fatgirlscantswim95 Buna ziua, acum o saptamana ma aflam intr-un parc impreuna cu doi prieteni, unde am fost “prinsi” de niste domni politisti, avand asupra noastra(pe ... (vezi toată discuția)