avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins din cauza inconstientei mele !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins din cauza inconstientei mele !

Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu 2 baieti si o fata. Unul dintre ei a intrat in vorba cu mine intrebandu-ma daca am sa-l ajut cu un focbricheta)iar raspunsul meu a fost da. Urmand ca in cele din urma el si-a scos tigara facuta si ma intrebat daca vreau si eu, ne fiind consumator raspunsul meu a fost negativ. in cele din urma am intrat in vorba cu el in legatura strict doar cu problema masinii. din vorba in vorba el a scos 2 rasnite si o rola de ocb si le-a lasat pe scaunul din fata a masinii mele. eu nu am dat important. dupa o perioada de timp el a primit un telefon si sa speriat. sa urcat in masina si a plecat. iam zis sa le ia el mia raspuns lasa ca mi le dai tu. Harbar nu aveam cei in capul lui. indreptandu-ma spre casa am fost oprit de o patrula de politie. ei mau perchezitionat gasind asupra mea cele 2 rasnite si rola de ocb. M-au luat cu ei la sectie dand o declaratie si sustinadumi cele intamplate nefiind consumator si a fost doar lipsa inconstienta asupra mea.Mi-au intrebt daca am consumat si sa mergem sa-mi ia analize. eu l- eam raspuns ca da mergem sa-mi ia analize ca nu am nici o treaba si nu ma-u mai dus. A ramas ca ei sa ma contacteze. Una dintre rasnite continea o mica cantitate de maryhuana pe fund cum a trecut prin sata nici vorba de cantitati mari. Rola de ocb si rasnita goala au lasato pe masa dar cealalta au puso intr-un plic alb si ziceau ceva de amprente. A-si dori sa aflu in situatia incare eu sunt nevinovat si pot dovedi lucrul acesta prin analize de sange. La ei nu am nici o amenda niciodata nu am facut scandal nu inregistrez cu nimic. La ce sa ma astept pe viitor ? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 20:36, 18 August 2017
Povestea nu mi se pare credibia si probabil ca nici cei care investigheaza cazul nu o vor crede (si nici macar judecatorul, daca se ajunge acolo).
Şi marmota...? Nu ne-ai spus ce făcea marmota.

Să ştii că bancurile erau cu miliţieni proşti, nu poliţişti. Poliţiştii de azi fac şcoală. Aşteaptă până vei fi contactat şi, dacă e cazul, ia-ţi avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa detinere droguri de risc Sorinsers Sorinsers Buna, la data de 13 dec 2017 am fost perchezitionat in casa si masina la ora 8 dim de catre 2 mascati S.A.S. Si 3 comisari diicot,in masina avea 3-4 grame si ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)
Consum + posesie de cannabis fatgirlscantswim95 fatgirlscantswim95 Buna ziua, acum o saptamana ma aflam intr-un parc impreuna cu doi prieteni, unde am fost “prinsi” de niste domni politisti, avand asupra noastra(pe ... (vezi toată discuția)