avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna. Am avut concediu medical 1 saptamana , dar agajatorul refuza sa imi elibereze adeverinta medicala .Doctorul spune ca nu poate sa imi elibereze medicalul fara adeverinta , din cate stiu eu agajatorul este obligat sa imi elibereze adeverinta medicala . Ce este de facut in situatia asta , pot face plangere la ITM sau la casa de asigurari ?
Nu mi-au zis in fata ca nu imi dau adeverinta dar ma tot poarta de pe o zi pe alta

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 8 August 2017
Puteti depune sesizare la ITM.
Deci sa inteleg ca sunt obligati sa imi dea adeverinta ?
Multumesc mult o zi buna :)
Intr-adevar, angajatorul are aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre data emiterii concediului medical si data adeverintei eliberate de angajator goby goby Buna ziua! Doctorul de familie mi-a dat concediu medical pe data de 04.08.2014, iar angajatorul mi-a eliberat adeverinta abia pe 06.08 dupa ce a vazut ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Neplata cm-ului de angajator MLA MLA Buna ziua, Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un sfat in problema mea: eu sunt o viitoare mamica si datorita problemelor de sanatate sunt in ... (vezi toată discuția)