avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schema posturilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schema posturilor

Sunt angajat la o institutie de stat pe un post obtinut prin concurs; cand m-am prezentat la post am constatat ca altcineva fusese angajat pe aceasi post;cateva saptamani nu am avut efectiv un loc in care sa lucrez; in cele din urma , dupa 1 luna mi s-a pus la dispozitie un calculator cu programul instalat incomplet, plin de erori; am cerut sa mi se puna la dispozitie organigrama si schema posturilor; conducerea refuza si, mai mult am primit raspuns prin SMS, desi am solicitat un raspuns oficial in scris cu antetul si stampila unitatii, precum si lamurirea situatiei posturilor.
Este obligatia institutiei sa-mi trimita schema posturilor, organigrama, alte lamuriri?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
ContSters436554, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 8 August 2017
faceti o sesizare la ITM despre cele relatate...
Si ce sa faca ITM-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama incompleta comunicata in instanta Svart Svart Buna ziua! Ma aflu intr-un litigiu de munca in calitate de contestator, cu o societate care m-a concediat cu art. 65, desfiintarea postului. La ultima ... (vezi toată discuția)
Un post sau doua petrulili petrulili Din punct de vedere al legislatiei muncii ce inseamna titular de post si substituient ? S-a infiintat un compartiment in care sunt incadrate 2 persoane cu 2 ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe o perioada determinata pe un post cu studii superioare a unui salariat din institutie gabiisuf gabiisuf Intr-o institutie publica un salariat incadrat pe un post de referent de specialitate cu studii superioare pleaca in concediu fara plata (suspendare CIM) pe o ... (vezi toată discuția)