avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Viza somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza somaj

Pe data de 2 august trebuie sa vizez carnetul de somaj si am uitat .mentionez ca la noi se vizeaza o data pe saptamina doar miercurea.Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:18, 8 August 2017
Daca gasiti o justificare credibila ( internare in spital, etc ), incercati sa gasiti intelegere la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am uitat sa ma duc la viza pentru somaj alexnicolae alexnicolae Am uitat sa ma duc sa vizez carnetul de somaj ...trebuia sa fie vizat pe data de 18.11.2013 si nu a venit somaju pana in data de azi....ce se poate intampla?#-o (vezi toată discuția)
Am uitat sa merg la viza de somaj 1603 1603 Ce se intampla daca am uitat sa merg sa mi se puna viza pe carnetul de somaj in ziua in care trebuia. Ce trebuia sa fac in continuare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Viza carnetului de somaj RAB VIORICA RAB VIORICA buna ziua,am si eu o intrebare,trebuia sa vizez carnetul de somaj azi 21.07.2010,din anumite motive nu am putut ajunge,programul este de 2 zile pe saptamana si ... (vezi toată discuția)