avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza reintregire familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza reintregire familie

Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns concret pt situatia fiicei mele.Ea este romanca si casatorita legal cu certificat romanesc transcris cu un cetatean sirian si cu un copil de 3 luni si acesta din urma avand certificat romanesc.Acestia locuiesc in Arabia Saudita si au solicitat viza la consulatul Romaniei .Au depus toate actele necesare:cont bancar,asigurare medicala 1 an in ue, traduceri dar...consulul a spus ca ii trebuie ca cineva din Romania sa dea o declaratie ca vin in vizita la ei pe durata de 90 zile.E normal ceea ce au cerut ?cum poate fiica mea sa dovedeasca domiciliu in Ro daca ei sunt impreuna in alta tara si vor o viza pt reintregire familie ?va rog mult un raspuns! va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
emilia na, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza pentru cetateni turci sibel sibel sunt casatorıta cu cetatean turc sı as dorı sa ıau vıza pentru el dın ankara sı mar ınteresa ce am nevoıe sı ... (vezi toată discuția)
Viza casatorie cu un cetatean strain. Mihai_Enica Mihai_Enica Buna ziua. Sunt cetatean roman, am o relatie de 9 luni cu o fata din filipine, care lucreaza in Arabia Saudita ca asistenta. Lucrez in Anglia, ca inginer de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)