avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza casatorie cu un cetatean strain.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza casatorie cu un cetatean strain.

Buna ziua. Sunt cetatean roman, am o relatie de 9 luni cu o fata din filipine, care lucreaza in Arabia Saudita ca asistenta. Lucrez in Anglia, ca inginer de teren si as vrea s-o aduc aici. As putea face asta daca ma casatoresc cu ea in Romania? Daca da, de ce acte ar avea nevoie pentru casatorie si ce tip de viza?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai_Enica , utilizator 20:58, 17 Aprilie 2016
[ link extern ]

Atentie ca Marea Britanie ar putea sa paraseasca UE.

Intrarea in Romania nu se pune drept calatorie in UE a filipinezei, din punctul asta de vedere ar fi mai usor sa va casatoriti in Marea Britanie.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2016
tgeorgescu, utilizator
Casatoria in Romania i-ar permite sa aplice pentru viza de reintregire a familiei in UK pentru ca ar avea certificat de casatorie romanesc.
La aceasta pagina
[ link extern ]
gasiti tipurile de vize si documentele necesare pentru obtinerea lor. Cititi de la Tipuri de viza in jos.
Ar putea aplica pentru vizita sau turism, daca faceti click pe link-urile respective veti vedea documentele. Sa ceara pentru macar 30 de zile.

Pentru casatorie aveti nevoie in principiu de actele care sunt scrise aici
[ link extern ]
dar va sfatuiesc sa trimiteti pe cineva la Starea civila din localitatea dvs. ca sa isi scrie lista actelor pe care le cer, ca sa nu va treziti ca i se cere ceva de care nu ati stiut.

Dupa casatorie va trebui sa se intoarca in Filipine, nu puteti pleca direct in UK daca nu are viza si pentru ei.
Multumesc frumos pentru raspuns. O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean din honduras Alex29011987 Alex29011987 Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp. Am facut eu ce-am facut si ... (vezi toată discuția)
Calatorie in anglia Marian0189 Marian0189 Buna Ziua! am si eu o rugaminte mai sensibila. eu si Logodnica mea ne-am cununat la starea civila si tin sa precizez ca ea este Cetatean Filipinez. peste 10 ... (vezi toată discuția)
În urma acordării vizei pentru reîntregirea familiei, soția poate lucra alături de soț în alt stat decât cel de rezidență al soțului? AdrianBurca AdrianBurca Bună ziua. Am lucrat o perioadă pe un vas de croazieră. Am cunoscut o filipineză și în urma discuțiilor vrem să ne căsătorim anul viitor în luna ... (vezi toată discuția)