avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenintare cu executare
Discuție deschisă în Executare silită

Amenintare cu executare

Am urmatoarea situatie. In 2011 am prestat niste servicii pentru o asociatie in baza unui contract, servicii pentru care am fost platita. Contractul a fost incheiat in cadrul unui proiect cu fonduri europene (POSDRU - program operational sectorial dezvoltarea resurselor umane). Acum m-am trezit cu o notificare de la un executor judecatoresc prin care sunt somata sa restitui suma pe motiv ca nu mi s-a cuvenit (mentionez ca eu am prestat serviciile pentru care am fost platita). Din cate am dedus eu din hartiile atasate la notificare, suma respectiva a fost declarata neeligibila de Autoritatea de Management care a gestionat aceste fonduri in perioada respectiva deoarece nu a fost introdusa in bugetul proiectului. Dar nu inteleg de ce asta ar fi problema mea, deoarece eu mi-am facut treaba si am castigat acei bani. Si eu lucrez intr-un ONG, lucram cu fonduri europene de zeci de ani si niciodata nu am mai pomenit o astfel de situatie. Orice suma neeligibila dintr-un proiect este asumata de organizatia beneficiara de fonduri si nicidecum de prestatorii cu care organizatia respectiva incheie contracte.

Intrebarea mea este - pot fi executata in acest caz pentru aceasta suma? Ce pot face in acest caz? Pot sa dau organizatia in judecata?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
alexcon, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:04, 8 August 2017
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile. Sunt mai multe aspecte aici: faptul ca dvs. v-ati indeplinit atributiile, termenul de prescriere. Parerea mea este ca trebuie studiate documentele pentru a primi un raspuns pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)
Un ong, poate fi executat silit cu bunurile personale persoana fizica? paveldoghi54321 paveldoghi54321 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt presedintele unei Org.neguvernamentale si non profit ( ONG) si am derulat ca partener un proiect structural pe fonduri ... (vezi toată discuția)
Coduri cpv pentru finantare viogaf srl viogaf srl Va rog mult de tot se poate sa imi spuneti si mie care sunt codurile CPV pentru absorbtie fonduri europene si studii dezvoltare durabila......ca am tot cautat ... (vezi toată discuția)