avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cabinet stomatologic in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cabinet stomatologic in bloc

Buna seara.
Locuiesc intr-un bloc la etajul 1.La parter(adică exact dedesubt-ul locuinței mele)își desfășoară liniștit de ceva timp activitatea un cabinet stomatologic.Are si camera unde fac radiografii dentare.Niciodata nu m-a întrebat nimeni nimic referitor la vreun posibil acord.Am copii mici.Stiu ca este foarte dăunător in timp.Mai ales făcând referire la camera de radiografii.Frustarea mea cea mai mare este ca nimeni nu s-a sinchisit vreodată sa îmi ceara acordul.Cabinete stomatologice plus sateliți montati pe bloc intr-un bloc plin de locatari nu exista in toată lumea asta!
Totuși toată lumea e liniștita si nimeni nu face nimic.
Nu pretind daune morale/economice etc....doar vreau sa stiu daca poate fi normală,mai bine zis legală,o situație de genul acesta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 17:41, 11 August 2017
Ca nu v-a cerut nimeni acordul pentru functionarea acestui cabinet nu este in regula. Vedeti ce spune presedintele asociatiei care nu trebuia sa semneze acordul daca proprietarul cabinetului nu avea si semnaturile vecinilor acestuia.

Cat priveste camera pentru radiografii, fiti sigura ca este izolata specific, ca ei nu si-ar pune sanatatea in primejdie.
Nu camera de radiografii este periculoasa ci mai periculos este daca femeia de serviciu sau asistenta medicala din cabinet arunca la pubela de gunoi resturile din cabinet ? Atentie ca acest cabinet trebuie sa aiba contract cu firme specializate in recuperarea acestor ,,deseurii,, rezultate din aceste activitati si unii de dragul banilor nu au asemenea contracte incheiate fiind destul de costisitoare...imaginativa cateva fese,pansamente sau sa nu zic acce, pense, pensete,etc. aruncate la gunoi si animalutele gingase-pisicutele, catei fara stapan si cu stapan care de regula umbla si pe langa aceste resturi menajere ajung in contact cu resturile din cabinet...dar sa nu mai continuui ca pentru camera sigur are toate avizele de functionare mai putin aia cu acordul vecinilor care daca este un cabinet ce se respecta ar trebui sa acorde consultatii gratuite pentru locatarii din scara respectiva sau poate ca dejea sunt acestea si dumneavoastra nu ati aflat ?
Ce tare, aveti sateliti pe bloc?? uaaaaau:stunned:
Daca aveti antene pentru receptie semnal de la satelitii de telecomunicatie, acestea doar receptioneaza (primesc) semnal nu si emit. Adica nu prezinta pericol.
In alta ordine de idei, biroul unde lucrez e situat intr-un bloc in care este un cabinet de radiologie dentara. La infiintarea lui au venit 2 de la IFA care au masurat nivelul de radiatii si au eliberat documentul pentru autorizare.
Eu, din alte ratiuni, mi-am cumparat un detector de radiatii (alfa, gamma si X). Merge continuu si inregistraza nivelul de radiatii.
De aproape un an NU am inregistrat depasiri fata nivelul de fond cosmic de radiatie.
Si exact ca la Dvs, cabinetul e la etajul 1 si noi la 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu asociatia de locatari prisecaru georgian prisecaru georgian Locuiesc in Ploiesti, intr-un bloc cu 10 etaje. Doresc sa instalez o antena tip satelit, insa din balconul locuintei nu se receptioneaza semnal. In ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)
Antene pe fatada blocurilor dddgab dddgab Buna ziua. Cred ca am citit undeva ca montarea aparatelor de aer conditionat si a antenelor parabolice pe zidurile (fatada) blocurilor nu ar avea nevoie de ... (vezi toată discuția)