Buna ziua.Referitor la prevederile OG 4/2017,as vrea sa stiu daca vechimea in munca(ma refer la timp,nu la punctul de pensie),se calculeaza la norma intreaga,pentru un salariat ce are trei contracte individuale de munca cu timp partial astfel: I-ul este la 6 ore/zi (declarat ca functie de baza),al II -lea este de 1 ora/zi iar al III-lea este tot de 1 ora/zi,rezultand astfel un cumul de functii,cu timp de lucru de 8 re/zi iar baza lunara de calcul cumulata aferenta acestor contracte este egala cu salariul brut pe tara?!Trebuie ca pentru fiecare astfel de contracte sa se dea declaratie pe proprie raspundere,precizand in care din situatii esti?( nr OG4/2017)
@Vilcu Gina
Guvernul va elabora o procedura in acest sens, in care se va stabili modul de informare a angajatorilor in situatia salariatilor care au mai multe CIM cu timp partial, [ link extern ] /
Vechime in munca
vasilica52
Mai am mult pana la pensie, dar acum as dori sa stiu cum se considera vechimea in munca si stagiile de cotizare daca eu am lucrat (si mai lucrez) concomitent ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca
CristinaCIC
Buna ziua
Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile.
Intrebarea ... (vezi toată discuția)