avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna,
In martie 2010 am fost angajaya la o firma dar nu mi. s-a facut carnet de munca mi-au facut doar contract de munca.Cum pot dovedi vechimea in munca din martie 2010 pana in ianurie 2011
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:03, 8 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati avut contract de munca, aceasta perioada se regaseste in baza de date de la Camera de munca. Depuneti o cerere la fostul angajator prin care solicitati adeverinta cu perioada lucrata si veniturile realizate.
Dovada se face cu adeverinta de vechime eliberata de catre angajator si vizata de catre ITM sau cu adeverinta eliberata direct de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca mari_vio mari_vio Am pierdut cartea de munca.Cum dovedesc ca am muncit....ce trebuie facut? (vezi toată discuția)
Adeverinte vechime in munca si specialitate inainte de abrogarea ... CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I ADEVERINTE VECHIME IN MUNCA SI SPECIALITATE INAINTE DE ABROGAREA CARNETELOR DE MUNCA ! Buna seara, am fost angajat, in perioada 2007- 2010, la 2 angajatori, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca georgianaro georgianaro Buna ziua! Lucrez la o firma din 2004, cand s-au distribuit in 2011 carnetele de munca mi s-a spus ca mie nu mi s-a facut si ca oricum nu mai foloseste la ... (vezi toată discuția)