avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obstructionare comunicare tutore legal exclusiv (mama) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obstructionare comunicare tutore legal exclusiv (mama) si fiul acesteia

Buna seara . Sotia este tutore legal exclusiv in urma divortului , in perioda luni august fiul acesteia se afla la tatal sau in cadrul programului de vizita , de 3 zile sotia nu a reusit sa vorbeasca cu fiul sau , telefonul minorului este a fost inchis intentionat . Ce pasi trebuiesc urmati ca sotia sa poata lua legatura cu fiul sau si sa nu i se mai obstructioneze comunicarea cu acesta pe viitor. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 14:34, 10 August 2017
Vad ca totul este legal. S-a depasit programul de vizita?
Nu programul de vizita nu este depășit dar de 4zile nu poate vorbi cu fiul său la telefon. A primit un mesaj să îl sune să vorbească cu el , iar când la sunat telefonul era închis.
Verificati hotararea de divort. Ma indoiesc insa ca scrie acolo despre obligativitatea la tel mobil, respectiv a unei utilizari zilnice a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legaturi personale zilnice cu copilul- solicitarile parintelelui separat Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Pt legaturi personale zilnice cu copilul, parintele separat are la dispozitie telefonul meu cu apel inclusive pe Skype. Insa mi-a transmis ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintesti ale tatalui in cazul in care procedura de divort nu e inceputa justwalker justwalker buna seara...va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu cum sa procedez.. dupa o casnicie de 9 ani si multe neintelegeri cu sotia..am ajuns amandoi la concluzia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de ... blakkiss blakkiss buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are ... (vezi toată discuția)