avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil la infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil la infiintare societate comerciala

Sotul meu doreste sa isi deschida o societate comerciala si va avea nevoie de contabila.Ma poate angaja pe mine doar in baza cursului de contabilitate primara?
Cel mai recent răspuns: mirela_7 , utilizator 22:20, 8 August 2017
Contabilitatea primară o veți putea face, cu excepția unor acte pe care doar un expert contabil le poate semna.
Nu le poate semna sotul meu?E nevoie si de un expert contabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea statului de plata si alte documente Rebecca_2011 Rebecca_2011 Buna ziua! Doresc sa deschid un srl sau ii , am diploma de economist-contabil (nu am practicat inca) si am cateva nelamuriri: 1. in calitate de administrator ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal & contract contabil mombutu mombutu Sal, Va rog. Sunt din Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal ca sa imi deschid firma. De unde exact pot sa depun cerere si sa il ridic. Alt problema, ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza bilantul CAMELIADORI CAMELIADORI daca am un srl cu activitate financiar contabila pot semna bilantul sau imi trebuie un expert (vezi toată discuția)