Stam impreuna de 15 ani, căsătorită legal de 11 ani, lacuim in casa cu socrii, avem doi copii, fetita de 13 ani si băiețel de 11 ani, am mai fost certata cu soltul meu acu 7 ani si am stat 3 luni despărțiți, acuma el imu cere divortu si imi cere sa-i las copii si sa plec, motivul lui este ca nu ma mai iubeste, si nu ma mai vrea, (are pe cineva). Eu lucrez de 10 ani manichiurista, acasa, am lucrat la negru pana anul acesta in februarie, cand mi-am facut firma ca sa pot scoate bani din banca sa terminam la casa ceea ce am inceput..spre norocu meu nu am scos bani,. El imi cere sa plec si sa divortam de comun acord, dar ca nu-mi da nimic din ce am facut impreuna la casa, el fiind muzicant...casa e pe socrii, dar de cand ne-am casatorit am investit foarte mult in ea, am ridicat etaje si am marit locuinta.eu acuma daca ar fii sa plec ar trebui sa stau pe chirie, nu am licuinta, si as dorii sa stiu ce trebuie sa fac ca sa-mi castig copii si sa-mi primesc banii innapoi care mii trimitea maică-mea din strainatateca sa platesc rata la banca, ca-si facuse el autorizatie de muzicant ai am scos 10000€ si banii si munca mea care am depus-o...asta constand in zugraveli, pus parchet pe jos, pus tavane false...etc...care le-am facut eu singura cu mainile mele...pe motiv ca sa nu mai platim maistor.plus banii care i-am investit eu, munciti de la unghii... Va multumesc