avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Buna ziua
Suntem divortati eu si fiica mea locuim in Anglia de ceva timp; Tatal ei este in Ro dar nu stiu unde nu are un domiciliu fix sau telefon, sora si fratele meu nu au reusit sa il localizeze intru-cat am nevoie sa semneze documente notariale ptr ca fiica mea sa poata calatori in afara tarii; el nu este interesat in nici un fel de fiica lui; doresc custodia totala astfel incat sa nu mai am nevoie de el in hotarari in ceea ce o priveste pe fiica noastra; cum pot sa fac asta de aici? Nu pot pleca deoarece nu pot prelungi pasaportul fiicei mele avand nevoie de doc. notarial de la tatal ei iar el nu este de gasit.
Multumesc
Ghiulen Abdurasit
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:03, 11 August 2017
Faceti actiune in instanta pentru asta, altfel asteptati la infinit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva din tara cu copil minor lilianaelena40 lilianaelena40 am divortat in septembrie 2010, iar custodia fiicei mele, care acum are 17 ani, mi-a fost incredintata mie, prin hotarare definitiva si irevocabila.In luna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește ... SimonaAnisia SimonaAnisia Bună ziua.Sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește în Anglia și vine de 2 ori pe an și sta câteva zile cu ea,am cerut o procura pt a putea ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie Mari44 Mari44 BUNA ZIUA!! AM O FIICA IN VARSTA 26 ANI.,CARE LA RANDUL SAU ARE DOUA FIICE DIN DOUA FIICA CEA MARE CARE ESTE CU EX SOTUL ARE 6 ANI CEA MICA 6 LUNI CU ACTUALUL ... (vezi toată discuția)