avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Sunt divorțată din 2019,tatăl fetei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește ...

Bună ziua.Sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește în Anglia și vine de 2 ori pe an și sta câteva zile cu ea,am cerut o procura pt a putea călători cu ea în străinătate și refuza sa îmi dea,dacă nu ii mai permit sa sune fata pe messenger și whatsapp ar putea sa îmi afecteze pe viitor dacă se ajunge la un proces?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 13:05, 9 Noiembrie 2021
Va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati suplinirea acordului tatalui pentru calatorie si întocmirea pasaportului.
Va sunt necesare dovezile prin care tatal refuza fara motiv întemeiat sa coopereze cu dvs.
Contactati un avocat si stabiliti cu acesta strategia pentru proces.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Adresati-va instanței de judecată PTR. suplinirea consimțământului tatălui fetiței PTR. a putea și dvs. să călătoriți cu fiica în străinătate!
Cât despre a-i interzice fiicei să vorbească cu tatăl său, nu cred că este atitudinea corecta in ceea ce vă privește pe dvs., da, se poate folosi că proba într-un posibil litigiu referitor la minora!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor custodie Adina Daineanu Adina Daineanu Buna ziua. In urma unui proces deschis in Romania pentru a avea custodia totala a fetitei, dupa 3 amanari, decizia finala a fost respingerea acestui dosar. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ... ramoionut ramoionut Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani ... MihaElla035 MihaElla035 Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani si doresc sa vin in Romania pentru ai face buletinul si pe urma renoirea pasaportului.Eu si ... (vezi toată discuția)