avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Referitor CUSTODIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Referitor CUSTODIE

Buna ziua. In urma unui proces deschis in Romania pentru a avea custodia totala a fetitei, dupa 3 amanari, decizia finala a fost respingerea acestui dosar. Custodia in prezent o impart cu fostul sot. Eu si fata locuim in Anglia de 3 ani. El este tot in Anglia. Fetitei i- a expirat pasaportul. El nu tine legatura cu ea absolut deloc. Eu nu am cum sa iau legatura cu el si de fiecare data cand a fost nevoie sa calatoresc in Romania nu a fost de acord. A trebuit sa apelez de fiecare data la Tribunal pentru Hotarari de urgenta. Multi bani platit pentru a putea calatori. Am fost sfatuita sa deschid un proces in Anglia. Insa este complicat si foarte costisitor. Ce sfaturi imi puteti da avand in vedere situatia descrisa pe scurt.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:12, 13 Mai 2018
Dacă nu ați castigat atunci trebuie studiată hotărârea si de abia apoi sa vada ce este de facut.
Probabil ca va trebui să va judecati în Anglia.
Deschideţi un nou proces şi cereţi suplinirea semnăturii tatălui, cu aceleaşi argumente pe care le-aţi folosit şi în procesul anterior.
Poate sa fie periculos sa deschida proces asa pe aceleași argumente mai ales ca sunt necesare si probe.
Trebuie stiut exact care a fost problema de a pierdut procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la mam Mitu_ella Mitu_ella Buna ziua, Sunt mama unei fetitei de 5 ani si am deschis proces de divort si pentru custodia fetitei in romania( noi locuind in Anglia. Tatal fetitei a stiut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește ... SimonaAnisia SimonaAnisia Bună ziua.Sunt divorțată din 2019,tatăl fetei locuiește în Anglia și vine de 2 ori pe an și sta câteva zile cu ea,am cerut o procura pt a putea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu si fiica mea locuim in anglia, de asemenea detin ... simo77 simo77 Buna seara, eu si fiica mea locuim in Anglia, de asemenea detin custodia exclusiva , nu am avut niciodata nevoie de acordul tatalui pt a iesi din tara si de a ... (vezi toată discuția)