avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba care nu exista in CIM determinat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba care nu exista in CIM determinat.

Buna ziua,
Daca se încheie un cim determinat si in acest cim nu e specificat perioada de proba, eu Andreea ca si angajat pot scrie o notificare in care imi Menționez retragerea din firma fără preaviz.
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
Andreea_Ecaterina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 9 August 2017
Nu puteti depune notificare de incetare a c.i.m. pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, daca in c.i.m. nu aveti inserata perioada de proba.

In schimb, puteti depune vedere de incetare a c.i.m. Cu acordul partilor sau prin demisie care poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim in perioada de proba AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, sunt angajata de o luna si jumatate la o societate pe perioada determinata de 1 an. S-a ivit oportunitatea de a colabora cu alta societate (conditii mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba ContSters218796 ContSters218796 buna ziua! recent m-am angajat la un magazin pe functia de agent vanzari. la data semnarii contractului am observat ca in acesta nu este prevazuta si o ... (vezi toată discuția)