avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua. As vrea sa imi spuneti si mie va rog, daca poate beneficia sotul de stimulent, daca eu am stat acasa si am beneficiat de indemnizatie, iar la terminarea indemnizatiei voi ramane acasa cu copilul pentru ca nu am cu cine sa il las. In aceste conditii poate beneficia tatal de stimulent? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 10 August 2017
Tatal nu poate beneficia de stimulent. Numai dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de la stat? elizaelena elizaelena buna ziua! anul trecut am terminat liceul , si nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca stabil pana la aceasta data. acum sunt insarcinata in6 luni. sotul ... (vezi toată discuția)