Nu reusesc sa gasesc vreo lege care sa ma lamureasca cum se stabileste cine, cum si cat plateste dintr-un gard comun.
Daca 2 terenuri sunt lipite, ce zice legea? Se plateste jumate/jumate?
Terenul meu are laturi comune cu 3 vecini diferiti - pana acum eu am facut tot gardul pt toate 3 laturile.
Multumesc frumos !
Gardul fiind comun e firesc sa se faca pe cheltuiala ambilor vecini -jumate jumate. Daca unul refuza, aveti posibilitatea sa-l obligati la plata prin actiune in instanta .
Eu l-am cautat pe proprietar inainte sa construiesc, sa-l intreb daca e ok cu el. Am dat anunt la ziar si tot tacamul.
Omul locuieste in America. L-am gasit intr-un final pe linkdin si i-am zis ca sunt noua vecina si daca are vreo obiectie.
Nu l-a interesat nimic. Acum, cam la 2 ani dupa poveste a aparut in Ro, si dupa ce a povestit cu ceva avocat, s-a hotarat el ca de fapt nu sunt bine impartite terenurile aici in sat.
Eu nu vreau nimic de la el, doar sa stiu in caz ca vrea sa-mi faca probleme, daca pot sa ii fac si eu lui....avand in vedere ca eu l-am cautat .....
Gard comun
deeaa5
Buna ziua,
m-am mutat la tara de vreo 3 ani si am o problema legata de gardul comun:
curtea in care locuiesc se afla in urmatoarea secventa: curte - teren ... (vezi toată discuția)