avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vătămare corporală grava
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vătămare corporală grava

La cate zile dupa cel de al 2 lea RMN politia are obligatia sa înainteze dosarul penal întocmit,la parchet?
Cel mai recent răspuns: unck1u , utilizator 11:50, 18 August 2017
Asteptati sa vedeti ce se trece in CML.
Multumesc mult
Incadrarea juridica a faptei depinde de numarul de ingrijiri medicale date de IML.

Daca din actele medicale rezulta mai multe probleme medicale puteti solicita o noua examinare daca prima examinare este depasita.

E greu de spus daca ar primi doar amenda chiar daca ar fi o incadrare juridica usoara a faptei.
V-a agresat tare de tot imi pare mie.
daca in certificatul medico-legal, nu sunt trecute ca si zile de ingrijiri medicale, 90 sau peste..infractiunea este aceeasi..vatamare corporala!!
ca si pedeapsa autorul daca n are nimic pe cazier, pedeapsa nu poate fi prea grava ptr el..daca vatamarea a survenit in urma unui accident, va puteti indrepta pe civil inspre asigurator,ori daca vatamarea a survenit in urma unei agresiuni si se va ajunge totusi in instanta, va puteti formula pretentiile in instanta cu acte justificative (facturi, acte medicale, bonuri fiscale, etc)..daca o sa aveti mai multe zile de 30, sigur mergeti in instanta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala cristi_o cristi_o Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra: Persoana apropiata batuta si lasata in camp, s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)
Cod penal art.180 Marcel_123 Marcel_123 La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)