Tatal meu s-a prezentat cu ceilalti mostenitori la audiere in biroul notarului, pentru partajul mostenirii. Urma sa se faca certificatele de mostenire, dar nu s-au inteles.
Altceva doresc sa stiu.
Am participat si eu, ca fiu, fiind prezenti fiul surorei tatalui, inca o sora, si o ruda de gradul 4, care era sustinatorul uneia dintre surori.
Aceasta ruda de gr 4 a facut mult scandal, a influentat negativ mersul lucrurilor. Desi a facut mare scandal, notara nu a vrut sa o elimina din birou. Eram doua persoane contra 4 persoane.
Este normal ca o ruda de gr 4 sa fie prezenta la audiere? Instanta nu i-a dat niciun rol in mostenire.
Dupa ce s-a incheiat audierea, ruda de gr 4 a fost pusa sa faca o declaratie in scris de catre notara, cu juramantul pe biblie, daca ii cunoaste pe cei din incapere, cum i-a cunoscut pe mostenitori si alte rude, nu stia nici cum ii cheama, daca a spus adevarul in ceea ce a declarat. Ce valoare are acea declaratie? Poate ajunge pe rolul instantei cu aceea declaratie pentru marturie mincinoasa?
Va multumesc!
Buna ziua,
Daca era ruda cum nu ii cunostea pe ceilalti?
Daca nu v-ati inteles veti ajunge in instanta pentru dezbaterea succesiunii.
Daca acea ruda a mintit puteti formula plangere penala impotriva ei.
Nu mai dorim sa o dam in judecata pentru marturie mincioasa, o pierdere timp! In Romania legile te omoara cu zilele! Te lasa sa traiesti, dar nu te lasa sa mori!
Dar nu avea ce cauta la notar! Ea a venit doar ca sa-l intimideze pe tatal meu!
A fost chemata in instanta ca martor, ca a vazut cum a depus banii la CEC! Instanta a hotarat ca ceea ce a vazut nu are valoare! Actele sunt suficiente!
Daca dvs imi depuneti mie bani la CEC pe numele meu, fara imputernicirea dvs, si v-a vazut cineva, eu pot sa fac ce vreau cu acei bani, nu sunt obligat sa vi-i returnez. Corect?
Martor mincinos
CEOFIOFI
Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor.
In ... (vezi toată discuția)
Procuratura
haivas
AM vazut in ultimile zile in lupta politica ca sa adus in discutie faptul ca procurorii au folosit Biblia pentru a lua declaratii.Au dreptul?Stiam ca numai in ... (vezi toată discuția)