avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retragere datorie card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retragere datorie card

Buna ziua,va rog să mă ajutați și pe mine cu un sfat.am avut o datorie la viva credit(250lei) pe care nu am reușit să o restitui și acum mi sa luat de pe card fara acordul meu aproape 600lei(penalități)iar când am sunat au zis că au dreptul prin contract să îmi ia datoria .ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: dialuca , utilizator 13:34, 11 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Aveți contractul? Probabil chiar au voie să vă retragă bani direct de pe card, vă spun asta pt că exista astfel de clauze in contractele de împrumut și de la unele bănci. Vedeți ce scrie in contract și o să vă lămuriți. Dacă au acest drept atunci nu aveți ce face, v-ați dat acceptul în avans să vă ia banii în anumite condiții.

Nu din păcate contractul nu îl mai am era trimis pe mail dar eu nu îl mai am.si am făcut prostia că nu l-am citit în totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Datorie banca nicolas25 nicolas25 buna ziua. in 2009 am facut o descoperire de card la banca transilvania in valoare de 5000 de lei. n-am reusit sa achit pana in acest moment si acum mi sa ... (vezi toată discuția)