avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neînțelegeri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neînțelegeri

Bună seara!
Vă rog frumos să mă sfătuiți, dacă este cu puțință, cum aș putea proceda in următoarea problemă: am un contract de vânzare-cumpărare al unei locuințe cu drept de uzufruct al unei persoane care a decedat pe data de 28.02.2017, eu fiind nuda proprietate așadar proprietar cu drepturi depline acum. Doamna președintă a asociației de proprietari unde se află casa mea nu acceptă faptul că eu sunt proprietara acum și îmi face tot felul de probleme, ba îmi vorbește urât, mă jignește, tipă la mine! Ce aș putea face sau cum aș putea-o lămuri sau există o autoritate care ar putea-o pune în banca ei ca să spun așa?! Menționez că am încercat să îi arăt contractul casei dar nici nu s-a uitat însă își permite să spună că e contract de comodat, că să îi arăt succesiunea...ori așa ceva nu există în acest caz! Vă mulțumesc pentru un viitor răspuns!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:21, 11 August 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt d-na presedinta exista Cod Penal, treaba ei e sa aiba grija de administrarea imobilului si de cheltuielile comune, nu de tranzactiile imobiliare.
Ce treaba aveți cu președinta, de ce trebuie sa o luați în seama?
Faceti-i o notificare scrisa tovarasei presedinta si solicitati-i introducerea la cheltuielile comune si celelalte obligatii cat si beneficiile de toate drepturile a calitatii de membru al asociatiei, fara niciun alt document, nu trebuie sa aiba ea cunostinta de contractele dvs., daca sunteti proprietar sau chirias sau "comoditat".
Nu aș avea absolut nicio problemă cu dânsa, singura chestie este că are un comportament discriminatoriu față de mine și de soțul meu(îmi vorbește urât, a jignit și nu-mi recunoaște calitatea de proprietar orice ar fii)! Menționez de asemeni că îmi spune în permanență că nu am drepturi acolo! Ca o lămurire: nu locuiesc încă acolo ci în altă parte și dânsa a trecut chiar 2 persoane deși nu este nimeni în apartament, îmi cere un act doveditor care pentru aceasta înseamnă: succesiune, ceea ce nu se poate în acest caz, și mutația pe buletin la acea locație( în condițiile în care am adresa pe buletin la apartamentul în care locuiesc propriu-zis și până la urmă nu aș putea să am buletin cu două adrese. Știu că poți avea n locuințe dar buletin la una singură?!
:offtopic: Sunati la 112 si puneti-o sub interdictie.
Nu e sanatoasa la cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere fara contract SORIN_ SORIN_ Buna dimineata, As dori si eu un ajutor daca se poate. Am inchiriat la mijlocul lunii decembrie un apartament proprietate personala. La acel moment avind o ... (vezi toată discuția)
Adaposturi antiaeriene iulya_05 iulya_05 Buna seara! Va scriu intrucat am ajuns la limita.Problema pe scurt e in felul urmator: stau in chirie intr-un apartament la parter.Sub mine locuieste cineva ... (vezi toată discuția)