avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta sau raportul Revisal ? Ce conteaza pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta sau raportul Revisal ? Ce conteaza pt stabilirea cotizatiei la pensie ?

Buna ziua,

As dori sa stiu procedura de urmat in situatia mea si anume:
In 19.04.2013 m-am angajat la o firma cu sediul in Bucuresti dar activitatea propriu-zisa o desfasuram la un punct de lucru in orasul Mioveni,unde si locuiesc avand un contract pe o perioada nedeterminata cu un salariu brut de 2300 lei.
In data de 16.07.2017 s-a incheiat actul aditional nr.1 prin care se modifica salariul brut de la 2300 lei la 2847 lei.
Ulterior in data de 11.03.2017 s-a incheiat actul aditional nr.2 prin care se modifica salariul brut de la 2847 lei la 2112 lei urmand sa-si produca efectele incepand cu data de 01.03.2017.
Acum vine partea interesanta si unde am nevoie de ajutorul dvs sa-mi dau seama cum este situatia de fapt:
Incepand cu data de 20.06.2017 mi-am incetat activitatea la aceasta firma si am primit adeverinta de salariat in care sunt trecute modificarile contractelor ce le-am avut si sumele aferente dar in schimb in raportul Revisal nu figurez decat cu o singura rubrica cu salariul brut de 2112 lei pe care l-am avut abia de la al doilea act aditional din data de 11.03.2014-conform celor redactate mai sus.
Nedumerirea mea consta in faptul ca doresc sa stiu ce anume conteaza pt calculul pensiei adeverinta primita sau raportul Revisal in determinarea contributiei avute in perioada activa in campul muncii ?
Mentionez ca detin in original toate documentele justificative situatiei prezentate mai sus.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 11 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adeverinta de vechime conteaza.

Extrasul Revisal sau raportul per salariat nu fac dovada vechimii in munca si nu se iau in considerare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime pensie dupa revisal sorineldobre sorineldobre Dupa decembrie 2010 cartea de munca a devenit caduca . in continuare angajarea se face pe baza de Revisal . Intrebare : daca fac varsta de pensie pt. perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime suciugeorgeta suciugeorgeta Am urmatorul caz: unei salariate i s-a facut un act aditional prin care i se acorda un procent de 10 % din sal. brut pt orele lucrate in zilele de repaus ... (vezi toată discuția)