As dori sa stiu procedura de urmat in situatia mea si anume:
In 19.04.2013 m-am angajat la o firma cu sediul in Bucuresti dar activitatea propriu-zisa o desfasuram la un punct de lucru in orasul Mioveni,unde si locuiesc avand un contract pe o perioada nedeterminata cu un salariu brut de 2300 lei.
In data de 16.07.2017 s-a incheiat actul aditional nr.1 prin care se modifica salariul brut de la 2300 lei la 2847 lei.
Ulterior in data de 11.03.2017 s-a incheiat actul aditional nr.2 prin care se modifica salariul brut de la 2847 lei la 2112 lei urmand sa-si produca efectele incepand cu data de 01.03.2017.
Acum vine partea interesanta si unde am nevoie de ajutorul dvs sa-mi dau seama cum este situatia de fapt:
Incepand cu data de 20.06.2017 mi-am incetat activitatea la aceasta firma si am primit adeverinta de salariat in care sunt trecute modificarile contractelor ce le-am avut si sumele aferente dar in schimb in raportul Revisal nu figurez decat cu o singura rubrica cu salariul brut de 2112 lei pe care l-am avut abia de la al doilea act aditional din data de 11.03.2014-conform celor redactate mai sus.
Nedumerirea mea consta in faptul ca doresc sa stiu ce anume conteaza pt calculul pensiei adeverinta primita sau raportul Revisal in determinarea contributiei avute in perioada activa in campul muncii ?
Mentionez ca detin in original toate documentele justificative situatiei prezentate mai sus.