avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime

Am urmatorul caz: unei salariate i s-a facut un act aditional prin care i se acorda un procent de 10 % din sal. brut pt orele lucrate in zilele de repaus saptamanal......la incetarea contractului cand i se face adeverinta de vechime,in aceasta se trece si acest lucru chiar daca in fiecare luna suma a fost diferita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 20 Februarie 2013
Buna ziua,
Da ,se trece pentru ca este un drept al salariatului si trebuie sa fie specificat.
Toate bune !
Explicati mai detaliat va rog. daca e 10% din brut de ce e diferit ca suma de la luna la luna?
E din brutul de incadrare sau din brutul realizat lunar?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
celeterm, utilizator
este 10% ....dar nu in fiecare luna lucreaza acelasi numar de ore sambata si duminica.....
In adeverinta de vechime se va trece salariul de incadrare plus sporurile prevazute in c.i.m. ... daca acel spor este diferit , atunci va trebui sa fie trecut distinct in fiecare luna ...
va multumesc tuturor

Alte discuții în legătură

Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)
Introducere sporuri in revisal crissruc crissruc Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in situatia in care trebuiesc introduse sporurile cu caracter permanent in revisal( de ex. spor vechime- care nu ... (vezi toată discuția)