avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime

Am urmatorul caz: unei salariate i s-a facut un act aditional prin care i se acorda un procent de 10 % din sal. brut pt orele lucrate in zilele de repaus saptamanal......la incetarea contractului cand i se face adeverinta de vechime,in aceasta se trece si acest lucru chiar daca in fiecare luna suma a fost diferita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 20 Februarie 2013
si daca este spor nepermanent si se incheie act aditional , nu se trece in REVISAL ?
da, scuze scot "peramanent" din context.
vad ca lasti doar raspunsurile care va convin. va intrebam daca ati completat adeverinte pentru ca este mult de munca, si ideea mea era a unei note explicative a adeverintei, care presupune un efort in plus, si nicidecum simplificarea mucii celui ce face adeverinta.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
celeterm, utilizator
Legea este clara se completeaza in REVISAL sporurile prevazute in c.i.m. ... nu face nicio distinctie intre permanent sau nepermanent.
au fost facute acte aditionale la CIM pentru salariatele care lucreaza sambata si duminica si carora li se acorda acest spor.....care nu are aceeasi valoare in fiecare luna datorita faptului nu lucreaza in fiecare sambata sau duminica 8 ore.....uneori lucreaza 4....uneori 6.....si se aplica procentul in functie de orele lucrate in aceste zile
Avand in vedere ca salariul difera de la o luna la alta , atunci ar trebui sa apara aceste modificari si in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)
Introducere sporuri in revisal crissruc crissruc Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in situatia in care trebuiesc introduse sporurile cu caracter permanent in revisal( de ex. spor vechime- care nu ... (vezi toată discuția)