avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie legalizata dupa hotararea de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie legalizata dupa hotararea de divort

Am fost la arhiva judecatoriei sectorului 6. Mi s-a spus ca trebuie sa stiu nr. hotararii de divort pentu a solicita o copie. Divortul a fost in urma cu 33 ani si nu am stiut niciodata acest numar. Unde trebuie sa merg pentru a afla acest numar.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:59, 12 August 2017
Buna ziua,
Doar acolo, la arhiva judecatoriei sect. 6 dar va fi destul de greu de depistat. Nu mai stiti nici macar numarul dosarului?
Nu ati depus acea sentinta pe undeva?
Fostul/fosta nu are cumva acea sentinta?
incercati sa aflati orice data despre dosar care sa ajute arhivarul.
Incercati la stare civila unde v-ati nascut sau unde v-ati casatorit, dar nu e musai sa gasiti nr. Stiti macar data pronuntarii divortului?
Incercati sa gasiti nr.dosarului dupa anul pronuntarii si numele partilor,solicitati de la arhiva registrul informativ din acel an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotărâre de divorț Corina Coteanu Corina Coteanu Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, ... (vezi toată discuția)
Hotărâre de divorț Ksapul Ksapul Mama a divorțat în 1993, locuieste cu mine, dar si-a pierdut hotărârea de divorț, fiind in imposibilitatea de a-si face carte de identitate decat ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)