avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie hotărâre de divorț
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie hotărâre de divorț

Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, fără un număr de sentința sau de dosar, trebuie sa merg la Arhiva judecătoriei unde s-a pronunțat divorțul sau la Arhiva Naționala, dat fiind anul pronunțării? Menționez faptul ca, căsătoria a fost oficiată la actualul sector 2, Bucuresti, pe atunci sector 3 iar la Starea Civila nu figurează divorțul. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Corina Coteanu , utilizator 14:16, 25 Octombrie 2019
Buna seara,
Ati gasit la Sect. 2 inregistrata casatoria?
Daca nu atunci incercati si la Sect. 3.
Mergeti la arhiva judecatoriei care a pronuntat sentinta si vedeti cum gasiti dosarul.
Da, este înregistrată la Starea Civila Sector 2 și voi cauta în arhiva Judecătoriei Sectorului 2. Sper sa nu se fi adresat altei instante. Mătușa mea nu-și amintește unde a fost desfăcuta căsătoria. Va mulțumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotărâre de divorț Corina Coteanu Corina Coteanu Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata dupa hotararea de divort cretu49 cretu49 Am fost la arhiva judecatoriei sectorului 6. Mi s-a spus ca trebuie sa stiu nr. hotararii de divort pentu a solicita o copie. Divortul a fost in urma cu 33 ani ... (vezi toată discuția)
Duplicato hotarare de divort Cristina M.1 0 Cristina M.1 0 Bunaziua, as avea o intrebare,vazand ca parintii miei au divortat acum multi ani in urma,tatal meu e decedut si nu stiam anul iar mama mea are nevoie hatararea ... (vezi toată discuția)