avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creanta comerciala
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creanta comerciala

Buna ziua!
Sunt inspector la Primarie si ma ocup de executarea silita a creantelor fiscale.
Problema mea este urmatoarea:
Primaria are incheiat un contract de inchiriere cu un PFA care nu si-a mai achitat redeventa de 5 ani. Teoretic aceasta suma ar fi prescrisa, dar debitorul, in urma unor "rugaminti" a efectuat o plata in anul 2014 (s-a intrerupt termenul de prescriptie). De atunci acesta refuza sa mai plateasca redeventa. Contractul de inchiriere a fost reziliat ca urmare a neplatii, dar debitul a ramas (in jur de 16000 lei).
Va rog sa imi oferiti sprijinul in vederea solutionarii acestui litigiu, sa imi explicati pasii pe care i-as putea urma pentru a recupera creanta.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
DoinitaPana, utilizator
Cel mai recent răspuns: DoinitaPana , utilizator 11:18, 23 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperator debite robertsega32 robertsega32 Primim de vreun an si ceva notificari de plata de la o firma de recuperare debite, prin care suntem somati sa platim niste facturi din anul 2004. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante simasabina simasabina Daca am avut incheiat un contract de inchiriere care a fost valabil pana la data de 28.02.2014,a expirat,iar locatarul nu si-a achitat toate datoriile pana in ... (vezi toată discuția)
Prescrierea chiriei la primarie zzanetta zzanetta Dupa ce perioada se prescrie chiria datorata primariei, va rog sa imi precizati prin ce acte este reglementata prescrierea. Am primit de la primarie o ... (vezi toată discuția)