avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

Daca am avut incheiat un contract de inchiriere care a fost valabil pana la data de 28.02.2014,a expirat,iar locatarul nu si-a achitat toate datoriile pana in momentul de fata ,si mai exista un sold destul de mare,ce as putea sa fac in acest sens?
S-a prescris termenul de chemare in judecata?nu mai pot fi recuperate creantele scadente?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 19:49, 23 August 2017
Din 2014 pana astazi locatarul a facut plati sau a recunoscut datoria, intr-o modalitate care se poate proba?
Daca s-au intamplat aceste lucruri termenul de 3 ani a fost intrerupt si curge un nou termen
Asa cum vi s-a comunicat si anterior, daca lcoatarul a efectuat plati sau daca a recunoscut datoria, s-a intrerupt prescriptia. Teoretic, prescriptia a intervenit in februarie 2017 - daca nu s-a mai achitat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperator debite robertsega32 robertsega32 Primim de vreun an si ceva notificari de plata de la o firma de recuperare debite, prin care suntem somati sa platim niste facturi din anul 2004. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)
Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)