avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coplatitorul nu mai doreste sa se prezinte la banca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coplatitorul nu mai doreste sa se prezinte la banca pentru a prezenta copie dupa buletin

Buna ziua

Am un credit in chf, si doresc conversia in lei.
Am fost la banca, ce tine de mine am depus actele care mi le a solicitat banca respectiva,insa in acest contract la vremea respectiva a fost introdus si un coplatitor.
Acesta facea pana acum un an de zile parte din casa,avea 50% din proprietate. Insa acum un am mi a vandut mie prin act de partaj cu sulta. Insa in contractul de credit el a ramas ca si coplatitor.
Problema la ora actuala se pune ca, el efectiv nu mai vrea sub nici o forma sa se prezinte la banca ,doar sa depuna o copie dupa buletin.
Fiindca eu vreau sa fac conversia din chf in lei,dar banca cere sa vina si coplatitorul
Ce pot face juridic sa pot cumva sa l determin sa vina coplatitorul, sa depuna acea copie dupa buletin. Titularul de credit sunt eu,de platit doar eu am platit din 2007 pana azi. Insa banca asa cere.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marianliviuh , utilizator 20:34, 12 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti ce face, doar sa-i spuneti ca nu veti mai avea resurse de plata in CHF si ca banca se va indrepta impotriva ambilor.
Trebuia stabilit in actul de partaj si comportamentul dupa partaj, raportat la credit.

Incercati cu o notificare.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este simplu, găsiți alt coplatitor. Pe primul nu il puteti obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, credite elenusht elenusht Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Suntem in proces de divort eu si sotul meu. am incercat sa avem o mediere in ceea ce priveste bunurile insa ... (vezi toată discuția)
Credit vasiliuioana2008 vasiliuioana2008 am facut un imprumut pe numele meu pentru cineva din familie.(aceasta persoana a semnat ca ,coplatitor la acest credit)Pana acum 2 luni a platit el ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit prima casa Robert19 Robert19 Ce cai de atac am daca ma duc in instanta ca sa pot iesi de pe un contract de garantare de prima casa unde figurez ca si coplatitor, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)