avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... HG 128/1994/
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

HG 128/1994/

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti , la ce distanta poate fi amplasat un bar/mag.unde se pot vinde bauturi alcoolice, tigari de o scoala in provincie.(in HG 128/1994 nu specifica distanta)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:29, 11 August 2017
Legislatia este destul de veche. Puteti avea in vedere prevederile de la art.1 (in incinta, in apropiere, pe trotoare, etc.) impreuna cu cele de la art.4 (a nu se bloca accesul). Trebuie sa aveti in vedere si prevederile Legii nr.61/ 1991 republicata, privind ordinea si linistea publica.
Veti avea nevoie de autorizatie de la primarie, in care se poate preciza distanta obligatorie care trebuie respectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 1 din hg 128/1994 andreea_ara andreea_ara Buna ziua...as avea rugamintea sa-mi raspundeti cu provire la o problema. Eu am un bar la parterul unui bloc si in aceeasi scara pe spate, perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Lege deschidere baruri/cafenele in apropierea scolilor. nicoleta vomvea nicoleta vomvea Buna ziua, Doresc sa imi deschid un mic bar/cafenea si spatiul pe care l-am gasit de inchiriat este in apropierea unei scoli (cca 50 m de scoala). Am ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)