Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi cu privire la un accident. Am avut un accident fara victime , in care vinovată am fost scoasă eu, am chemat poliția, iar in fata poliției partea vătămata a acceptat calea amiabilă. Cand am mers la asigurări partea vătămate mi.a cerut 1000 ron in afara de asigurare ca sa semneze si nu am fost de acord, eu am semnat pt cale amiabilă ,dar el nu. Ce trebuie facut mai departe?
In cazul in cate nu cadeti de acord asupra intelelegerii amiabile, ar trebui să declarați evenimentul la politie în 48 ore de la eveniment, altfel riscati pierderea permisului. In functie de cauză accidentului veti fi sanctionata cu amendata si/sau cu alte sanctiuni complementare.
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e corect. Nu platiti nimic si mergeti la politie dac anu accepta calea amiabila. Riscati retinerea eprmisului daca nu faceti amiabila? Cum s-a produs accidentul?
O alta masina s.a băgat in depășire din sens opus mie , a trebuit să trag dreapta pt ca altfel ma loveam frontal cu masina in depășire, m.a furat nisipul si m.a aruncat in masina cealaltă. Poliția a zis ca vinovat moral nu suntem niciunul,dar trebuie in cazul încheierii unui proces verbal un vinovat, eu fiind cel care am lovit .
Cine este vinovat?
Laura I.
Buna seara! Am fost implicata intr.un accident intr.o intersectie nesemaforizata asigurandu.ma sa intru in ea si deodata vad o masina evitand un obstacol in ... (vezi toată discuția)