Am nevoie de averinta de vechime pentru o anume perioada. Inainte de 2011. Firma tine de Bucuresti. Am vorbit la ITM BUCURESTI. Sunt deja 70 de zile de la prima solicitare. mai mult de doua luni. Am trimis 6 emailuri. si peste 4 telefoane am dat. Mi s-a promis la inceput ca imi va fi eliberata. Nici la ora asta nu am adeverinta. Cunosc o persoana care de 6 luni asteapta o adeverinta de la ei. Un domn mi-a zis ca nu au timp sa caute. Eu nu sunt din Bucuresti. Mi -au cerut printr-un email sa fac o plata de 20 lei. Am facut plata. Le-am trimis ordinul de plata, copie dupa buletin. Tot ce trebuie.
Merg aproape in fiecare zi la posta sa verific. Am telefonat la ITM din judet.
Dar ITM BUCURESTI nu au trimis adeverinta. E la ei. Am telefonat si astazi, vineri, si mi-au spus ca azi au program scurt. :))
Nu exista ceva ce nu am facut. Am cautat adeverinta la firme, la lichidatori, la Arhivele Statului. Toata tara asta. La 4 ITM judetene. Efectiv asta fac de doua luni umblu dupa o adeverinta.
O vreau neaparat.
Lnformatie arhiva
slava
Am nevoie de adeverinta vechime de la fosta Fabrica de Calculatoare Electronice Str. Ing.George Constantinescu,sect 2.Nu reusesc sa gasesc arhiva.Daca ma ... (vezi toată discuția)