avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin alimentar in incinta scolii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin alimentar in incinta scolii

Buna ziua,

Apelez la dumnevoastra, cei cu experienta si cu cunostiintele necesare pentru a ma sfatuii si indrepta in demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a fii in conformitate cu legea.

In primul rand, doresc sa mentionez faptul ca in urma licitatiei organizate a unui colegiu, am castigat si in septembrie doresc sa deschid magazin alimentar in incinta acesteia.

Pe scurt doresc sa aflu ce am voie sa vand si ce nu, si totodata de ce autorizatii am nevoie.

Mentionez faptul ca voi face sandwichuri.

Pentru alte detalii de care aveti nevoie va rog sa ma intrebati.

Cod CAEN: 4111.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:56, 15 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Codul CAEN 4111 nu exista! Daca v-ati referit la codul CAEN 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, acesta poate fi o varianta, dar acopera doar activitatea de comert!..

D-voastra ati mentionat ca veti face sandwichuri, ceea ce este mai mult decat comert.
Fiind in incinta unei institutii de invatamant, ati putea opta si pentru codul CAEN 5629 - Alte activitati de alimentatie, care include activitatea cantinelor sau bufetelor din incinta fabricilor, spitalelor, sau scolilor.

Pentru a functiona legal veti avea nevoie de Autorizatia DSV.
De asemenea, ati putea avea nevoie de o Autorizatie de Functionare de la primarie, dupa caz. Aici situatia difera de la primarie la alta!..

Mai multe despre noi si activitatea noastra puteti afla aici: [ link extern ]
sau aici: [ link extern ]

Succes!
Ultima modificare: Marți, 15 August 2017
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen snake65 snake65 Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. ... (vezi toată discuția)