avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anexa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anexa bloc

Bună ziua!
Lângă apartamentul meu, situat la etajul 10, există o anexă! Aș vrea să știu dacă pot avea acces la acea anexă ori nu?! Este corect ca președinta asociației să pună lacăt și să îmi interzică accesul?! Menționez că a mai existat o anexă pe același palier dar pe care locatarul de lângă mine și-a integrat-o casei lui cu acordul aceleeași președinte și pentru care plătește 50 lei lunar! Vă mulțumesc pentru orice viitor răspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 12 August 2017
Daca administratorul inchiriaza anexa cu 50 lei / luna o poate face numai cu acceptul tuturor proprietarilor, in baza unei hotarari a asociatiei de proprietari.
In anexa sunt, probabil, depozitate documente/ obiecte ale asociatiei de proprietari. Daca sunteti interesat solicitati la asociatie inchirierea anexei, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anexele despre care vorbiti reprezinta parte comuna care normal trebuie sa fie accesibile tuturor locatarilor de la etaj sau palier
Dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
aspectul ca insusi presedintele de asociatie intelege sa restrictioneze accesul la partea comuna de imobil constituie abuz din partea acestuia
Referitor la anexa,preluata de catre vecin cu acordul tot al presedintelui de asociatie,legal initial ar fi trebuit sa fie solicitat acordul locatarilor de la acel etaj
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2017
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem obliga un vecin să ne permită accesul într-o anexă comună? chris_profu chris_profu Buna ziua. În blocul în care locuiesc, pe fiecare palier exista o anexă (din construcție). La un moment dat, fiecare locatar de pe palier mai depozitam ... (vezi toată discuția)
O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului. mihadaileanu mihadaileanu Buna ziua, locuiesc in galati si am o problema cu o vecina care se crede proprietara si pe uscatorul scarii. Nu-mi permite accesul, intrucat, daca am rufe ... (vezi toată discuția)
Parti comune asociatii proprietari biancab2005 biancab2005 buna ziua. Intrebarea mea este daca pot folosi boxa de la parterul blocului pentru depozitarea bicicletei. Eu stau la etajul 3. Mentionez ca vecinii de la ... (vezi toată discuția)