Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia.
pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a decedat (86de ani,)a doua zi la ora 10 dimneata am plecat acasa, inchiriind o masina din tara (9.08.2017 in jurul orei 17)care a venit pentru noi .Va rog sa imi spuneti daca firma de asigurari imi poate plati despagubire.Va multumesc
Costurile de anulare a calatoriei se pot asigura print-o asigurare STORNO (anularea calatoriei) sunt adesea recuperate de 85-100% din preţul călătoriei, care include ca evenimente asigurate si decesul parintilor.
Asigurarea dvs, medicala de calatorii in strainataye acopera evenimentele legate persoana asigurata.
Se pare ca o asigurare standard complexa a calatoriei cuprinde si asigurarea STORNO în cazul unor evenimente care fac imposibilă plecarea în călătorie. E posibil sa va acorde macar o parte din suma asigurata sau e posibil sa nu va acorde, dvs. ati ajuns deja la destinatie, cel mai bine vorbiti cu societatea de asigurari..
Lamurire
blondutza-mada
Sunt o fata de 16 ani , locuiesc cu mama, mama e divortata, iar tata este plecat America. Prin divortul parintilor mei am ramas incredintata mamei. As dori sa ... (vezi toată discuția)